Klokkartræ-prosjektet har ulike samarbeidspartnere for best mulig tilretteleggelse for at du skal kunne realisere din drømmebolig på Klokkartræ.

DNB Bank kan hjelpe deg med finansiering og gir prioritert oppfølging, og DNB Eiendom håndterer kontrakt og oppfølging. Style Din Bolig AS har kvalitetssikret valgmulighetene i vår boligkonfigurator, og Fonn Byggmappen samler alle utførende aktører på en plattform for full kontroll underveis i byggeprosjektet.


DNB Bank

DNB Bank Laguneparken vil gjerne finansiere din nye bolig og gir deg prioritert oppfølging hvis du ønsker å realisere boligdrømmen i Klokkartræ:

  • De tilbyr egen finansrådgiver gjennom hele prosessen
  • Rask avklaring av muligheter og finansieringsbevis
  • Skreddersydd finansiering i forhold til tidshorisont og behov
  • Verdivurdering nåværende bolig av lokalkjent megler
  • Gode forsikringsløsninger tilpasset ditt behov

Prøv også DNB sin
lånekalkulator her -›

Ønsker du oppfølging fra dem og et tilbud om finansiering kan du notere det i vår boligkonfigurator, de tar kontakt så fort som mulig. Vil du avklare noe før du melder interesser kan du også kontakte:

Finansrådgiver Maren Laastad Jæger
Mobil 992 96 821
Epost: maren.laastad@dnb.no

Finansrådgiver Sarah Furnes
Mobil 980 26 700
Epost: sarah.furnes@dnb.no


DNB Eiendom

DNB Eiendom – Nybygg sine prosjektmeglere er eksperter på salg av boliger under oppføring, har bred og lang erfaring og bistår oss i denne prosessen. De håndterer kontrakt og oppgjør for oss.


Style Din Bolig AS

Vi har brukt profesjonelle stylister til å se over og kvalitetssikre valgmulighetene i vår boligkonfigurator. Style Din Bolig AS er et veletablert selskap fra Bergen og omegn som driver med Interiørarkitekttjenester og boligstyling.

Style Din Bolig har vært i markedet siden 2011 og er nå et av Bergens største av sitt slag og har mange fornøyde kunder og langt over 1000 stylede boliger bak seg. Her jobber dyktige boligstylister og interiørdesigner hardt og engasjert med stor interesse for faget sitt, dette gjør at de er fullt oppdatert på nye trender som er i stadig er i fornyelse.

Les mer om dem her:
www.styledinbolig.no


Fonn Byggmappen

Fonn Byggemappen samler alle utførende aktører i byggeprosjektet på en plattform. Med Fonn Byggemappen er det full kontroll underveis i prosjektet vårt. All sluttdokumentasjon vil også samles på ett sted og bidra til at opplevelsen av å bygge med oss på Klokkartræ blir trygg og oversiktlig.

Les mer om konseptet her: 
byggemappen.no