Timbur AS, firmaet som står bak Klokkartræ-prosjektet, samler inn informasjon om deg gjennom registrering av kontaktinformasjon i interesseskjemaer på våre nettsider.

Åpne innstillinger for personvern›

Vi tar ditt personvern på alvor, og vil kun bruke de opplysninger vi innhenter om deg for å bistå i å realisere din boligdrøm, og i overenstemmelse med personvernloven. Vi henter kun inn slik informasjon i de tilfeller hvor det er relevant for din befatning med Timbur AS. For eksempel ved kontakt gjennom skjema e.l.

Behandling av disse personopplysningene skjer i henhold til norsk personvernlovgivning, som har som formål å sikre dine opplysningers konfidensialitet, integritet, tilgjengelighet og kvalitet.

Vi vil aldri selge, eller utlevere din informasjon til tredjeparter for bruk i markedsføring e.l. Vi vil kun utlevere din informasjon dersom vi blir pålagt dette av politimyndigheter, med gyldig hjemmel i norsk lov.

Dersom du ønsker å benytte deg av tilbudet om prioritert oppfølging av DNB, vil vi også overlevere den informasjonen du oppgir til dem. Dette er nødvendig for at DNB skal kunne gi deg rask, god, prioritert oppfølging.


Kontaktskjema / boligkonfigurator

Informasjon vi samler inn vil ikke brukt utover dette, og vil aldri bli solgt eller overlevert til tredjeparter, med mindre du ber om prioritert oppfølging hos DNB. Da vil informasjonen bli sendt til dem for at de skal kunne tilby dette til deg.

Ved innsendelse av kontaktskjema samler vi inn den informasjonen du oppgir, (navn, telefonnummer, epost, preferanser i boligkonfigurator). Dette er nødvendig for at vi skal kunne ta kontakt med deg og besvare din henvendelse.


Informasjonskapsler

En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner en nettside. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske handlekurv i nettbutikken eller registrere hvor brukeren beveger seg rundt på nettstedet.

Det finnes to typer informasjonskapsler:

 • Informasjonskapsler fra førstetilbydere som opprettes av nettstedet du besøker.
 • Informasjonskapsler fra tredjeparter av nettsiden du besøker, altså noen andre enn siden du besøker.

På dette nettstedet bruker vi følgende informasjonskapsler:

Førsteparts informasjonskapsler (satt av nettsiden):

Vår boligkonfigurator bruker informasjonskapsler for at du skal kunne lagre valg, og gjennomføre en konfigurasjon av drømmeboligen. Disse er helt nødvendige for at siden skal kunne fungere, og vil ikke være mulige å slå av.

Den setter følgende informasjonskapsler for å klare dette:

cfg_url_key
XSRF-TOKEN
tmp_user

klokkartre_session

I tillegg bruker vi en helt anonymisert informasjonskapsel for å registrere brukere, slik at vi skal kunne analysere hvordan siden faktisk fungerer. Disse samler ikke inn informasjon som kan spores tilbake til noen enkeltperson.

Disse settes av nettstedet, og administreres gjennom analyseverktøyet Google Analytics:
_ga
_gid

Tredjeparts informasjonskapsler (satt av tredjeparter):

En del av våre informasjonskapsler settes av tredjeparter. Disse har ulike bruksområder, men brukes i all hovedsak til markedsføring og analyse.

Vi lar følgende informasjonskapsler bli satt av tredjepartaktører:

 • Google Tag Manager
  Benyttes til å organisere og styre script som kjører på vårt/våre domene(r).
 • Facebook Custom Audience
  Facebook pixel
  Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å vise annonser på og utenfor Facebooks tjenester. Finn ut mer om hvordan Facebook bestemmer hvilke annonser du får se her: https://www.facebook.com/help/562973647153813 

  Hvis du ønsker å kontrollere og administrere hva slags annonser du ser på Facebook, kan du justere annonseinnstillingene dine. Les om Facebook sine retningslinjer for personvern, samt mulighetene for å hindre at Facebook registrerer ditt adferdsmønster her: https://www.facebook.com/about/ads/.
 • Markedsføring: 
  Tjenestene vi bruker for markedsføring og analyse, og som setter tredjeparts informasjonskapsler, er følgende: 
  – Google
  – Google Analytics
  – Google (Dynamic) Remarketing 
  – Google AdWords
  – Hotjar

Disse cookiene kan bli brukt av våre tredjepartsleverandører. De kan bli brukt for å bygge en profil av deg og dine interesser, slik at de kan vise seg relevante annonser på andre nettsider. Dette kan være nettsider som Google, Facebook, VG eller Dagbladet.

Vi kan identifisere nettleseren din (for eksempel Safari, Chrome, Firefox og Internet Explorer) og hvilken type enhet du bruker (eksempelvis mobil, tablet, PC eller Mac – samt modeller som Samsung og iPhone). Dersom du ikke aksepterer dette, vil du oppleve mindre relevant annonsering.