De som står bak Klokkartræ er dyktige folk, med en stolthet for faget sitt. Du skal være trygg på at alt blir utført skikkelig hos oss.

Timbur AS er selskapet som står bak utbyggingen av Klokkartræ. De har en visjon om å skape et annerledes byggeprosjekt, som kommer nærområdet og beboerne til gode.

ABO plan og arkitektur står for tegninger og organisering, rørlegger på prosjektet er Clausen Rør AS, elektrikertjenesterr leveres av B.O. Elektro AS og totalentreprenør for hele prosjektet er Nydal Bygg Eftf. Mer om de ulike aktørene kan du lese videre her.


Arkitekt

Boligene er tegnet av ABO plan og arkitektur. Dette Os-baserte arkitektkontoret har et svært godt renommé, og har utført store prosjekter for både offentlige og private aktører gjennom en årrekke.

ABO har en rekke sertifiseringer og godkjenninger, som sikrer at alt arbeidet blir utført på best mulig måte. I tillegg har ABO egne landskapsarkitekter, noe som er svært viktig for Klokkartræ-prosjektet. Vi ønsker å skape et nytt, attraktivt nabolag, som gir beboerne muligheter til å nyte utearealene fra første dag.

ABO er også de som organiserer prosjekteringen av utbyggingen, og følger opp byggefasen for byggherre.

Alle illustrasjoner er levert av ABO.

Les mer på www.abo-ark.no

Byggherre

Timbur AS er selskapet som står bak utbyggingen av Klokkartræ. Mannen bak selskapet, Rolf Oskar Årseth, har lang erfaring med gjennomføring av store byggeprosjekter. Han er lidenskapelig opptatt av nettopp dette prosjektet, da det er hans ønske om å skape det ideelle nabolaget.


Totalentreprenør

Nydal Bygg Eftf. er valgt til å bygge alt i en totalentreprise etter at en konkurranse mellom flere entreprenører ble foretatt. Dette selskapet har god erfaring med bygging av eneboliger, rekkehus og boligblokker i Bergensområdet, samt rehabiliteringsarbeid på offentlige bygg, næringsbygg og private boliger. Nydal Bygg er en moderne byggmesterforretning som har bygget i Bergensområdet i mer enn 50 år , og de innehar sentral godkjenning med tiltaksklasse 1 og 2. De er medlem i Norges Byggmesterforbund Region vest, og de ansetter lærlinger for å skape rekruttering til bransjen.


Elektriker

B.O. Elektro AS er et veletablert elektrofirma i Bergen med ca 30 ansatte, som har fokus på kvalitet og sikkerhet. Bedriften ble opprettet i 1993 og har gjennom årene opparbeidet seg en god kundekrets som har gitt de varierende og spennende oppdrag. De er en del av B.O-gruppen og leverer alle de tekniske fag, både hver for seg og samlet i form av totaltekniske entrepriser.

Les mer om B.O.-gruppen her