Å kjøpe bolig i Klokkartræ skal være enkelt. Du gjør dine valg, og så møtes vi for å avklare alle spørsmål før vi setter i gang med å bygge ditt nye hjem. Her er en steg for steg guide til hvordan kjøpsprosessen vil foregå.

Våre samarbeidspartnere er DNB Eiendom og DNB Bank Laguneparken. De bidrar med å gjøre prosessen så enkel og trygg som mulig for deg.


 

1. Lek med tanken

Bruk boligkonfiguratoren til å sette sammen en bolig etter dine ønsker. Dersom du ønsker å bruke andre løsninger enn dem du finner her, kan det være lurt å lagre nettadresser til disse, samt noen notater i konfiguratoren.


2. Snakk med banken

For å oppnå boligdrømmen du har bygget, er banken din viktigste støttespiller. Ta kontakt, og kartlegg dine muligheter. Ta gjerne med oppsummeringen fra boligkonfiguratoren.

Vi har en samarbeidspartner i DNB Bank Laguneparken, som vil gi deg prioritert oppfølging. Dersom du ønsker oppfølging fra dem og et tilbud om finansiering, spesifiser det gjerne i konfiguratoren. Du kan også kontakte dem direkte her.


3. Meld interesse

Når du har bygget ditt hjem i boligkonfiguratoren, er det bare å sende inn skjemaet for å melde din interesse. Vi tar så kontakt med deg for å avtale et møte innen rimelig tid, normalt 1-2 virkedager.


4. Møt oss

Etter at du har meldt din interesse vil du få møte de ansvarlige for Klokkartræ. De vil svare på eventuelle spørsmål du har om prosjektet. Om du ønsker å bli en del av nabolaget, vil vi inngå en kjøpsavtale. Denne vil gjelde for den boligen du har valgt, uten ekstra tilvalg – disse vil vi gå gjennom i neste møte.


5. Signer kontrakt

Etter at avtalen er signert, møtes vi igjen og ser på de valgene du har gjort, og eventuelle ekstra ønsker som er oppgitt i boligkonfiguratoren. Når du er fornøyd, vil den endelige kostnaden på din nye bolig være klar, og du vil ha oversikt.


6. Betaling

Du betaler kun 10% av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse, og resterende først ved overtakelse.


Meld din interesse eller kontakt oss ›