Du kan når som helst oppleve tomten – enten alene, eller sammen med utbygger. Se for deg hvordan livet kan være på Klokkartræ fra stillas som tar deg helt opp i høyde med takterrassene, informasjonsposter langs turstien og andre utsiktspunkt.

Vi har laget en fin liten tursti med informasjonsposter om hvordan nabolaget vil se ut når det står ferdig underveis. Slik kan du fint ta visningen selv i ro og mak – eller avtale gjerne en privat visning med oss når det passer for deg. 

Første byggetrinn på Klokkartræ er unike rekkehus av høy kvalitet. Med takterrasse og vedlikeholdsfri fasade.

Utforsk området selv

Det er nå en koselig liten tursti på eiendommen. Denne kan når som helst besøkes – enten for å få et inntrykk av hvordan det ferdige nabolaget vil se ut, eller bare som en koselig uteaktivitet for de minste. 

Det er markert med ulike poster langs stien, med utfyllende informasjon om bygningene og uteområdene. Visningsrommet vil ikke være åpent hele tiden, men ønsker du å se nærmere på kvalitetene i Klokkartræ, er det bare å avtale en privatvisning.

I tillegg er det bygget en liten utkikkspost i et tre, hvor store og små kan få litt bedre oversikt over det kommende nabolaget. Barn under 12 bør ha følge av voksne.

Tursti klokkartræ
På stien gir informasjonsposter et tydeligere inntrykk av det ferdige nabolaget. 

Se ut fra takterrassen

Opplev utsikten fra andre etasje eller fra takterrassen! En stillaskonstruksjon er satt opp på området, slik at de som ønsker kan få et inntrykk av hvordan utsikten vil være fra andre etasje og fra takterrassene når boligene står ferdig. Det er ganske høyt opp, så dette er forbeholdt de som er over 18 år!

Et stødig stillas gir deg mulighet til å oppleve utsikten fra tomten.

Reserver en privat visning

Dersom du ønsker å få en mer inngående innføring i prosjektet, er det bare å ta kontakt med oss. Da vil du møte med utbygger Rolf O. Aarseth, som kan svare på alle spørsmål om Klokkartræ.

Ønsker du en privat visning, vil vi naturligvis åpne opp visningsrommet, slik at du kan se nærmere på de gode, vedlikeholdsfrie kvalitetene vi bruker i boligene.

I kalenderen under kan du reservere en tid for visning. Ønsker du visning på et annet tidspunkt, kan du gjerne ta kontakt med Rolf direkte. Vi kommer uansett tilbake til deg med en bekreftelse.

Ta kontakt med Rolf for å avtale tid på
tlf. +47 905 77 509 eller
e-post: klokkartre@timbur.no

Turstien vil forbli åpen frem til byggestart. Avtaler du en tid kan du også besøke visningsrommet på tomten.

Mer om prosjektet

Les mer om boligene >

Velg og sett sammen din drømmebolig med vår boligkonfigurator >