Boligene har gjennomgående materialvalg av høy kvalitet, som skal kreve minimalt av fremtidig vedlikehold. Med store flotte ferdige opparbeidete uteområder til hver bolig, har Klokkartræ alt som trengs for en moderne, behagelig livsstil.

Terrasser og balkong

Det er egen privat takterrasse på alle rekkehusene i første byggetrinn. Alle de 10 boligene vil også ha terrasse fremfor huset, med skillevegg til naboen – samt en liten balkong i andre etasje. 

Som dekke til takterrassene leveres et oppforet tregulv med Royalimpregnerte terrassebord (28×120). Alle andre terrasser og balkonger vil også leveres med samme type underlag, eller i tilsvarende vedlikeholdsvennlig kvalitet.

Takterrassene leveres med 2-lags taktekking for ekstra sikkerhet mot vannlekkasjer.

Klokkartræ-prosjektet leveres med ferdig opparbeidet uteareal.

På alle terrasser og balkonger vil det bli glassrekkverk, med ferdig lakkerte rekkverksstolper. For å gi maksimalt utbytte av terrassene, er det lagt opp kurser til terrassevarmer eller elektrisk grill.

I neste byggetrinn har fire av boligene takterrasse, men alle vil ha balkonger, og terrasser på fremsiden.


Fasade

Fasadene på Klokkartræ vil ha vedlikeholdsfrie plater, der noen av platene vil være farget. Denne fargen velger kjøper helt selv i vår boligkonfigurator. Fargen som velges her vil gå igjen på ytterdør og dør til utebod, for et moderne og stilrent uttrykk. Det er fire ulike farger å velge mellom.

Fasadeplatene leveres av Cembrit, en av Europas ledende leverandører av fibersementprodukter. De er farget tvers igjennom, og skal aldri overflatebehandles.

Illustrasjon som vise fasade og en av nyansene du kan velge på fasadeplatene og dørene i vår boligkonfigurator.

Produktene er miljøvennlige og fremstilles av vann, sement, sand og mineral- og cellulosefibre. Cembrit arbeider hardt for å sikre at miljøbelastningen gjennom produktenes livsforløp – fra vugge til grav – blir på et minimum


Dører og vinduer

Inngangsdørene vil være i malt utførelse, med vindu. Fargen vil være tilsvarende de fargede fasadeplatene. Det vil naturligvis bli ivaretatt eventuelle brann og/eller lydkrav.

Vinduene vil ha karmer og rammer i pulverlakkert aluminium på utsiden. For å lese mer om innsiden, kan du se her. Det vil være solreduserende glass på de delene av fasaden som er ekstra utsatt for direkte sollys, slik at varmetilførselen blir regulert på en god måte.