Klokkartræ skal være et bekymringsfritt og behagelig nabolag. Derfor må vi passe på at kvalitetene som finnes i boligene holder høy, moderne standard.

De faste innredningene i Klokkartræ leveres av kvalitetsleverandører, og monteres av dyktige fagfolk.

Gulv

Det vil være parkett i alle rom, bortsett fra våtrom og vindfang. Du kan selv velge hvilken parkett du ønsker gjennom boligkonfiguratoren vår. De to valgmulighetene er begge varianter av 3-stavs parkett, i to ulike tresorter – ask eller eik.

Nydelig stue med utsikt over nærområdet. Her vist med parkett i ask. 

Om du ønsker en helt annen parkett ordner vi naturligvis dette, bare spesifiser det i boligkonfiguratoren. Kostnader vil da påløpe, avhengig av hvilket gulv du ønsker i ditt nye hus.


Kjøkken

Kjøkkenet i ditt nye hjem leveres av kvalitetsleverandøren HTH. Kjøkkenet leveres med avsatt plass for integrerte hvitevarer som komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

En av mange kombinasjoner du kan velge. Skapdører type Stockholm, benkeplate i lys betong og parkett i ask.

I vår boligkonfigurator kan du enkelt velge hvordan ditt nye kjøkken skal se ut og hvilke materialer du vil ha – og om du har egne ønsker, kan du selvsagt få det også.  

De ulike planløsningene du kan velge mellom i vår boligkonfigurator gir to valg av kjøkken, L-formet eller rett. 


Bad

Boligene har 2 bad, med fliser på gulv og vegger. Det vil være 20x20cm fliser på gulv, 10x10cm i dusjsone og 40x20cm på vegg. Du kan velge blant flere ulike flistyper i vår konfigurator, og ønsker du et eget valg kan dette naturligvis spesifiseres.

Illustrasjon av bad med grå veggfliser, baderomsmøbel i type «wood» og gulv type «Antrasite». 

Baderomsmøblene leveres med valg av 3 ulike fronter: hvit, grå eller wood. Belysningen er energieffektiv LED. Både servant og møbel har 10 års garanti mot produksjonsfeil.

Dusj- og servantbatteri er av kvalitetsmerket HansGrohe. Servantbatteriet er et stilrent ettgrepsbatteri, som er både vann og energibesparende, og har 5 års garanti.
Dusjbatteriet har sikkerhetssperre på 40 °C, og Ecostop-knapp.

Selve dusjen er rammet inn av Visjon dusjvegger som kan slås inn/ut. Glasset har Easy Clean som gjør det enklere å holde rent.

Finner du ikke alt det du ønsker i vår boligkonfigurator eller i beskrivelse kan det selvfølgelig endres.  

Har du egne preferanser på noe av overnevnte kan det selvfølgelig endres. Du kan ha en egen gjennomgang med vår leverandør som hjelper deg med å finne det du ønsker og få prisantydninger på andre valg.


Konstruksjon

Selv om du nok kommer til å ende opp med veldig greie naboer i Klokkartræ, blir veggene mellom boligene doble lydvegger, slik at du beholder fred og ro i hjemmet. 

Illustrasjon av byggetrinn 1, som ligger øverst i feltet.
Illustrasjon av bygning K2. Boligene leveres med vedlikeholdsfri fasade og doble lydvegger for en komfortabel livsstil.

Vegger

Vegger vil være malt gips, med unntak av våtrom hvor det vil bli fliser – som kan spesifiseres i boligbyggeren. For et vakkert, moderne uttrykk vil alle overganger mellom vegger og tak være listefritt.

Himling

I vindfang, gang, bod og bad blir det en nedsenket, malt gipshimling. For de resterende rommene monteres gips på lekter direkte mot bjelkelag og sperr. Alt sparkles og males etter alle kunstens regler, slik at du får et slett og flott tak, uten listverk.

Vinduer og dører

Vinduene vil også ha hvite karmer og lister, og for vinduene i stuen og på kjøkkenet vil det være vindusbrett av hvitmalt tre. De vinduene som er mest utsatt for sol vil ha solreduserende glass for å bedre kunne regulere varmen i boligen.

Innerdørene i boligene er slette, stilrene dører i tre, med lister, foringer og karmer som matcher dørens hvite farge. Dørenes beslag skal være i rustfritt stål.