Klokkartræ vil bli et idyllisk og fredelig nabolag. Det vil bli lekeplasser, pent opparbeidede stier og nødvendig gatelys på området.

Når vi endelig er klare for innflytting i Klokkartræ, har vi som mål å ha vakre, ferdig opparbeidede grøntområder i nabolaget ditt.

Vi beholder også noen av de originale trærne på eiendommen.


Bygget etter terrenget

For å sørge for at alle boligene får maksimalt ut av sollyset og utsikten som finnes på området, er boligene bygget på flere «plan» i terrenget. I tillegg til å sørge for at ingen boliger blokkerer sollys eller utsikt, minimerer dette også innsynet i boligene.

Klokkartræ bygges på flere plan for å minimere innsyn og for å sikre maksimalt av utsikt og sollys.

Infrastruktur

Vann og avløp

Vann, avløp og kloakk blir naturligvis helt nytt og moderne fra tomtegrensen og inn i nabolaget Klokkartræ.

Fiber

Det legges fiber inn til boligene i Klokkartræ, slik at tilkoblingene er topp moderne, og klare for fremtiden. Bare månedsavgift for bruken av dette vil påløpe, og eventuelt etableringsgebyr hos leverandør.

All infrastruktur på området blir nytt. Her ser du noe av utsikt fra feltet mot sørvest.

Lekeområder

Når alt står ferdig i Klokkartræ, vil det være to lekeområder for barn i nabolaget ditt – flotte lekeplasser med ulike stativer, husker og sklier. Det vil være gummiert underlag for å minimere sjansene for knall og fall for de minste. 

Det første lekeområdet vil bli bygget sammen med de første ti boligene i nabolaget, og det andre lekeområdet blir bygget sammen med de neste elleve boligene.

Egne lekeplasser på området.

Resirkulering

Søppelspann må bestilles hos BIR for hver enkelt bolig. I Os Kommune er det resirkulering av papir og plast i tillegg til vanlig søppeltømming.


Postkasser

Postkasser kommer naturligvis med på kjøpet. Det blir levert en standard postkasse i lakkert utførelse per bolig. Disse monteres på to stativer med tak.


Vei og parkering

Man ankommer Klokkartræ fra Ulvenvegen. Det kommer til å bli bygget fortau fra nabolaget og ned til E39 som går mellom Bergen og Os, slik at man enkelt og trygt kan komme seg til og fra kollektivtransport.

Hver bolig i Klokkartræ har parkering i carport for én bil, samt én ekstra oppstillingsplass på området. Alle disse vil bli asfalterte.

Ladepunkt for elbil

Dersom du kjører elbil, og ønsker en lader i carporten, kan denne stå klar til deg ved innflytting. Det er bare å velge det i boligkonfiguratoren.