Vårt mål er at alle som kjøper et hjem i Klokkartræ skal ha et unikt eierskap til prosjektet, og siden det skal være ditt hjem er det bare rett og rimelig at du selv bestemmer hvordan det skal være.

Gjennom vår boligkonfigurator får du god oversikt over de tilgjengelige valgmulighetene, men også muligheter til å komme med egne løsninger på en rekke punkter.

Derfor vil din nye bolig være nettopp det – din.


Beliggenhet

Klokkartræ finner du i Os kommune, rett ved E39 og et lite stykke sør for Bergen. En bildeskjønn kommune ved Bjørnefjorden med et rikt utvalg av kulturliv, aktivitetstilbud og attraksjoner. Her finner du turmuligheter i flott natur, golfklubb, roklubb, kunst- og kultursenter, aeroklubb, badesenter, idrettspark, kjøpesenter, musikkfestival, flotte restauranter og mye mer. 
Les mer om de mange mulighetene i bygden på www.visitos.no ›

Osøyro, sentrum i Os kommune. Ca 3,5 km unna Klokkartræ boligfelt, under 5 minutt med bil.
Klokkartræ ligger i et trygt og innholdsrikt nabolag. Kjøpesenteret Amfi Os ligger kun 950m unna.

Om boligprosjektet

Klokkartræ kommer til å være et flott arkitekttegnet nabolag, med smarte, moderne løsninger. Boligene er designet med tanke på en moderne livsstil, og med løsninger for maksimal utnyttelse av selve bygningsmassen, uten for mye tjas og mas.

Derfor har alle boligene vedlikeholdsfrie kvaliteter og mye bodplass (inkl. sportsbod med egen inngang utenfra). Nesten alle boligene har takterrasser, for å best mulig utnytte potensialet i bygningsmassen.

Fra byggestart er det 18 måneder til boligene i første byggetrinn står ferdig.

Alle boligene har egen carport, terrasse foran, altan i andre etasje, stor takterrasse, vedlikeholdsfrie kvaliteter og mye bodplass.

Velkommen til byggetrinn 1 på Klokkartræ i Os. Rekkehus med to etasjer og stor takterrasse. BRA 110,8 kvm.
Velkommen til byggetrinn 1 på Klokkartræ i Os, rett utenfor Bergen. Rekkehus med to etasjer og stor takterrasse. BRA 110,8 kvm.

Byggetrinn

Boligene i Klokkartræ nabolag bygges etter teknisk forskrift 2017 (TEK17), noe som gjør at du kan være helt trygg på at din bolig holder ny, moderne standard.

Det er to byggetrinn i prosjektet. Byggetrinn 1 er to rekkehus med takterrasse (K1 og K2) som ligger øverst i feltet. Byggetrinn 2 består av et tilsvarende rekkehus (K3), samt en frittstående seksjon med lik utforming (K4). I tillegg kommer det 4 boliger over 1. etasje (K5), og tre boliger i rekke (K6).

Byggetrinn 1:

K1 Fire boliger i rekke. Boligene går over to etasjer, med takterrasse. BRA 110,8 m2 .(Samlet BRA 443,2 m2)
K2 Seks boliger i rekke. Boligene går over to etasjer, med takterrasse. BRA 110,8 m2, og en endeleilighet med BRA 99,2 m2. (Samlet BRA 653,2 m2)

Byggetrinn 2:

K3 Tre boliger i rekke, der boligene går over to etasjer, med takterrasse. BRA 110,8 m2. (Samlet BRA 332,4 m2.) 
K4 Èn bolig over to etasjer, med takterrasse. BRA 110,2 m2.
K5 Fire boliger i kjede, bolig over 1 etasje, med carport. 1. etg: BRA 62 m2. 2. etg: BRA 64,3 m2. (Samlet BRA 252,6 m2.)
K6
Tre boliger i rekke, med bolig over to etasjer. BRA 120,5 m2. (Samlet BRA 361,5 m2)

Samlet BRA for hele bygningsmassen er 2.153 m2.

Illustrasjon av K1 og de fire første husene i prosjektet. Boligene leveres med vedlikeholdsfri fasade og doble lydvegger for en komfortabel livsstil.

Planløsning

Planløsningen i en bolig skal tilpasses ditt liv – ikke omvendt. Derfor kan du også velge mellom hele ni ulike planløsninger til ditt nye hjem.

Felles for alle planløsningene er at de har to bad – ett i hver etasje. Det ene badet er et en suite bad som hører til hovedsoverommet i overetasjen.

Enkelte av planløsningene vil kvalifisere til finansiering gjennom Husbanken. Det er planløsningene med det som defineres som universell utforming i henhold til NS 11001. Det betyr blant annet at alle nødvendige fasiliteter, som kjøkken og bad, finnes i husets første etasje.

Planløsningene du kan velge mellom:

* Kvalifisert for Husbank-finansiering

De som bygger på Klokkartræ er dyktige i jobben sin. Du kan lese mer om hvem det er her ›


Husbank-finansiering

Husbank-finansiering er den gunstigste boligfinansieringen som er mulig å få i Norge. Den har lavest rente, og inntil 8 års avdragsfrihet.

Klokkartræ sine boliger er forhåndsgodkjent for grunnlån gjennom Husbanken, slik at alle kjøpere av våre boliger kan søke om et slikt lån. Dette gjelder de planløsningene som oppfyller kravene til såkalt «universell utforming» – for eksempel at alle nødvendige fasiliteter kan finnes på ett plan.

Dette gjelder planløsning 1 til 3.

Les mer om Husbank-finansiering ›